Главная » 2021 » Июнь » 3 » День захисту дітей у Красноградській ДЮСШ
13:46
День захисту дітей у Красноградській ДЮСШ

Дитинство найкраща пора у житті людини. Це час, коли на вустах-завжди посмішка, а в душі-завжди радість. Ніщо так не тішить серце, як наші діти, особливо, коли вони здорові, щасливі,  веселі і дарують нам свою радість! Тому Міжнародний день захисту дітей в нашому закладі відбувся по спортивному пристрасно.

У спортивній залі  східних єдиноборств фізкультурно-оздоровчого комплексу відбувся турнір Красноградської ДЮСШ до Дня захисту дітей з кікбоксингу WPKA серед усіх вікових груп відділення. Участь у змагання брали, як новачки так і досвідчені спортсмени. Призери змагань були нагороджені дипломами та медалями відповідних ступенів.

А на першому поверсі в  залі ігрових видів спорту вирували футбольні пристрасті. Свою майстерність та яскраву гру демонстрували учні закладів освіти міста Краснограда  та Наталинського ліцею  під час змагань турніру з футзалу, присвяченого Дню захисту дітей серед команд юнаків 2009-2010 років народження. Перед початком змагань відбувся парад, на якому зі святом  учасників турніру привітали перша заступниця голови КРДА Наталія Осадча та директор ДЮСШ Володимир Прохватило.

Ігри відбувалися за олімпійською системою. Команди грали на вибування.

У фіналі зустрілися футболісти із ліцеїв № 5 та № 4. Поєдинок завершився нічиєю 2:2.  Підсумок зустрічі вирішила серія післяматчевих пенальті. Вона принесла перемогу ліцеїстам із ЗЗСО № 4. Відповідно команда ліцею № 5 посіла друге місце, трійку лідерів замкнула збірна Наталиського ліцею.

Переможців, призерів та учасників турніру відзначили дипломами ДЮСШ.

 

 

Просмотров: 200 | Добавил: Володимирівка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: